Returnare și schimb de mărfuri

Fiecare client care cumpăra produse de la magazinul on-line alexkids.md, are dreptul să returneze produsele în termen de 14 zile de la primire, și numai în cazul în care sunt îndeplinite următoarele condiții:

– Este păstrat aspectul comercial inițial al produselor – haina nu este purtată, spălata, calcată, ruptă sau tratată în nici un fel;

– Sunt păstrate toate etichetele, accesoriile (daca este cazul), ambalajul (daca exista unul);

– Este păstrat bonul de casa care trebuie returnat împreună cu produsele;

– Costurile de transport pentru returnarea produselor sunt suportate integral de către client.

 

Procedura de returnare a produselor este foarte simplă, va rugăm să urmați pașii următori:

  1. Trimiteți-ne un email la info@alexkids.md, sau sunați-ne la 060000000000 pentru a solicita returnarea produselor achiziționate de la noi.
  2. După ce ne-ați notificat, puteți trimite produsele printr-un curier rapid la adresa indicată de noi mai jos. Va rugăm să rețineți că costurile de transport de returnare sunt suportate de dumneavoastră.
  3. După ce primim bunurile și ne convingem ca nu au urme de utilizare și au fost respectate condițiile descrise mai sus, vom recupera complet suma plătită pentru produs/produse.

Schimbul mărfurilor achiziționate de la www.alexkids.md

Fiecare client care cumpără bunuri de la magazinul online www.alexkids.md poate solicita schimbul unui produs cu altul în termen de 14 zile.

Procedura de schimb a produselor este foarte simplă, vă rugăm să urmați pașii următori:

  1. Faceți o nouă comandă prin intermediul site-ului și în caroul destinat pentru comentariu înscrieți „SCHIMBARE”.
  2. Așteptați un apel de la angajatul nostru (de obicei timp de 24 de ore), care va confirma disponibilitatea produselor selectate.
  3. După ce ați discutat cu angajatul nostru, puteți trimite produsele printr-un curier rapid la adresa indicată de noi mai jos.
  4. De îndată ce vom primi produsele în depozitul nostru, vom verifica dacă acestea sunt în starea în care vi le-am trimis, și anume: este păstrat aspectul comercial inițial al produselor; nu au urme de utilizare; sunt păstrate toate etichetele, accesoriile (daca este cazul), ambalajul (daca exista unul). În cazul în care aceste condiții sunt îndeplinite, vă vom trimite produsele noi. Vă rugăm să rețineți că costurile de transport pentru înlocuire, în ambele direcții (client-Alexkids și Alexkids-client) sunt suportate de dumneavoastră.

Pentru orice Întrebări referitoare la returnare și schimb de produse, puteți suna la 06000000000000 sau să ne scrieți e-mail la info@alexkids.md.